top of page

Företagsträning

Börja träna med oss och skapa ett hållbart företag med välmående medarbetare. Gruppträning är vårt verktyg för en stark sammanhållning och tillit, vilket leder till ökad trivsel och produktivitet. 

Vår passion är träning och med erfarna instruktörer levererar vi högsta kvalité, ett stort urval och anpassad just för er. Vi skräddarsyr träning efter era behov, vare sig det är att få hälsosammare medarbetare, stärka teamet eller skapa en ny plattform för att bygga starkare relationer med era kunder. 

Vi har allt från Movement Circuit, Dans, Kampsport och Yoga. Läs mer om varje träningsformVi kommer till er eller så möts vi via online live träning!

Vill ni stärka teamet ytterligare? Vi erbjuder träningsutmaning med poängjakt. Alla kan delta utifrån sin nivå, lagkamraterna peppar varandra och har roligt med en träningsutmaning! 

Varför inte kombinera CSR (Corporate Social Responsibility) arbete med friskvård, vi berättar gärna mer!

Enligt flera forskningsstudier har det visat sig att gruppträning ger  framgång inom företag. Studierna från Stockholms Universitet och Karolinska Institutet har visat lägre sjukfrånvaro och känsla av ökad arbetsförmåga.

Ett samarbete med Tribes InMotion friskvård för företag kommer att generera:

-Ökad produktivitet

-Lägre sjukfrånvaro

-Ökad trivsel och gemenskap

-Ökad attraktionskraft på arbetsmarknaden 

-Ökad kreativitet

För offert och bokningar, kontakta oss: 

Mail: tribesinmotion@gmail.com

Mobil: 070-7920854

Tribes InMotion_ Movement Circuit
bottom of page