top of page

Om  oss

Tribes InMotion drivs i föreningsform och utan vinstintresse. Vi är en stolt idrottsförening som är här för att inspirera och vägleda till ett hälsosamt liv med rörelseglädje.  Träningarna är under ledning av väl utvalda och erfarna instruktörer som brinner för det de gör. Vi vet att träning har positiv effekt i allas liv, med ett brett urval och genom att samverka över gränserna vill vi göra träningen enkel och tillgänglig.

Rörelseglädje är vårt verktyg för ett starkt samhälle. Med ett brett urval får vi med så många som möjligt, så länge som möjligt för ett hälsosamt och kraftfullt liv. Oavsett träningsform med oss får du en upplevelse för kropp, själ och sinne. Vi erbjuder kampsport allt från capoeira till boxning, dans, yoga och fyspass. 

Vi stöttar de globala målen för god hälsa och välbefinnande. Vi strävar för ett hälsosamt liv och främjar välbefinnande för alla i alla åldrar. Även för ett fredligt och inkluderande samhälle, ett mer jämlikt samhälle. Träning är vårt verktyg för skapa integration, trygghet och jämlikhet.

2021 lanserade vi hållbara träningskläder; vi minskar mängden avfall genom att återanvända left-over tyg i fabriken

Välkomna till Tribes InMotion, vi är här för din hållbara utveckling. 

Tribes InMotion_god halsa
Tribes InMotion_jämnställhet
Tribes InMotion_FredligInkluderandesamha
Tribes InMotion_globala malen 12
Tribes InMotion_globala malen

Våra samarbetspartners hittar du här

bottom of page