top of page

Skolor  &  Organisationer

Tribes InMotion_barnträning.jpg

Barn & Ungdomar

Våra instruktörer har en gedigen erfarenhet att jobba med barn och ungdomar, ni kan boka in oss för veckoverksamhet och/eller för speciella tillfällen. Förutom  Capoeira och fyspass Movement circuit erbjuder vi andra träningsformer In-Real-Life och digitalt. 

Det finns ju absolut en koppling mellan fysisk aktivitet och psykiskt välmående, fysisk aktivitet är välbehövligt och med Tribes InMotion får barnen och ungdomarna en upplevelse för kropp, själ och sinne.

Med fysisk aktivitet;

- inlärningen underlättas och koncentrationsförmågan förbättras

-välbefinnandet ökar och stress minskar

-självförtroendet stärks

-den sociala kontakt med andra människor ökar

Vill ni boka in oss för veckoverksamhet eller för enstaka tillfällen?

För offert och bokningar, kontakta oss: tribesinmotion@gmail.com 

Tribes_inmotion_Senior_tra%C3%8C%C2%88ni

Seniorer

Vi skräddarsyr våra gruppträningar för våra äldre och erbjuder stärkande och roliga träningsformer. Regelbunden fysisk aktivitet främjar ett gott åldrande, med oss kommer ni att stärka kropp, själ och sinne. 

Gruppträning ger en känsla av ökad livskvalité och samhörighet.  Fysisk aktivitet främjar ett hälsosamt liv och hjälper individen att bibehålla en god psykisk och fysisk funktionsförmåga som uthållighet, balans, koordination och rörlighet.

Forskning har visat positiva effekter av fysiskt aktivitet. Enligt forskare vid Karolinska institutet och GIH minskar riskerna för stroke och hjärtinfarkter med cirka 30 procent hos äldre personer med en aktiv livsstil.

Vi erbjuder allt från Movement Circuit, Yoga, Dans och Kampsport. Läs mer om varje träningsform. Vi kommer till er eller så möts vi via online live träning! 

 

För offert och bokningar, kontakta oss: tribesinmotion@gmail.com 

bottom of page